Hirdetés
. Hirdetés

Megérkezett hazánkba a Galaxy S20

|

Mától itthon is megvásárolhatók a Samsung csúcsmobiljai.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S20 sorozat tagjai továbbfejlesztett kamerarendszerüknek és kiterjedt beállítási, módosítási lehetőségeiknek köszönhetően kielégítik megfelelnek legigényesebb amatőr fotósok igényeinek is.

Hirdetés

"Naponta több mint százmillió fotó kerül fel az Instagramra. Szakértők szerint 2022-re, a 2018-as adatokhoz képest négyszer több videót rögzítenek majd a felhasználók.- mondta Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. - A felhasználók okostelefonokkal mesélik el a nem mindennapi történeteiket, így amikor új készülék vásárlására kerül sor, az egyik legfontosabb tényező a kamera minősége - mire képes és mennyire egyszerű a használata. A Galaxy S20 család érkezését már az előrendelési időszakban hatalmas érdeklődés övezte, és most eljött az idő, hogy a vásárlók a kezükbe vegyék, és még magasabb szintre emeljék a fotók és videók készítését."

A Galaxy S20 kozmosz szürke, kék felhő és rózsaszín felhő, a Galaxy S20+ kozmosz szürke, kozmosz fekete és kék felhő, a Galaxy S20 Ultra pedig kozmosz szürke és kozmosz fekete színekben  elérhető. Magyarországon a Galaxy S20 4G 324 990 forintos, a Galaxy S20+ 4G 359 990 forintos, a Galaxy S20+ 5G 394 990 forintos, a Galaxy S20 Ultra 5G pedig 484 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg - és akkor már a teljes márkahűség jegyében elférhet mellé egy Samsung TV is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.