Hirdetés
. Hirdetés

Megerősítette az Intel a tavaszi Windows 10 hibáját

|

A Windows 10 operációs rendszer legújabb kiadása nem működik együtt megfelelően az Intel-féle Optane memóriával gyorsítótárazott meghajtókkal.

Hirdetés

Megerősítette a világ legnagyobb lapkagyártója, hogy a Windows 10 May 2020 Update problémákat okoz egyes Intel Optane memóriát használó számítógépeken. A vállalat a Microsofttal együtt dolgozik a hiba kijavításán, A Windows Latest értesülései szerint több felhasználó számolt be arról internetes fórumokon, hogy kompatibiltási problémákat tapasztalt a Windows 10 operációs rendszer legújabb kiadásának telepítését követően, és a Microsoft Education is elismerte, hogy az Intel Optane technológia nem kompatibilis a May 2020 Update változattal.

Hirdetés

Nem sokkal később az Intel egyik szóvivője bejelentette, hogy a lapkagyártó tudatában van a problémának, és elmondta, hogy az inkompatibilitás az Intel Optane Memory H10 és az Optane Memory M10 memóriák esetében lép fel.

Az Optane-t a hagyományos merevlemezek tartós gyorsítótárához fejlesztette ki az Intel a viszonylag lassú háttérttárolók működésének felpörgetésére. Az elképzelés szerint a leggyakrabban elért adatokat a PC az Optane gyorsítótárból olvassa ki, így nő a merevlemez összteljesítménye.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.