Hirdetés
. Hirdetés

Meghajtók vállalati alkalmazásokhoz

|

A Samsung bejelentette 7200-as fordulatszámú, 2,5 hüvelykes meghajtó-sorozatát, a SpinPoint MP100-at.

Hirdetés

A Samsung SpinPoint MP100 sorozata 200 gigabájtos tárolási sűrűségét nyújt 7200-as fordulatszámon, 2,5 hüvelykes méretben, SATA interfésszel. A cég MP100 sorozatot vállalati alkalmazásokhoz - munkaállomásokhoz, RAID (független meghajtók rendundás sora) szerverekhez és pengeszerverekhez ajánlja. A SpinPoint MP100 sorozat a nagy teljesítményt függőleges mágneses rögzítés (PMR), SerialATA 3 Gbps-os interfész és NCQ (native command queuing) alkalmazásával éri el.

A lemezmeghajtó rázkódás és ütődés elleni védelméhez egy forgó rázkódásszabályzó (RVC) és egy opcionális digitális szabadesés-érzékelő (FFS) beépítése járul hozzá. Az első ízben a SpinPoint MP100 sorozatnál alkalmazott RVC technológia megakadályozza, hogy a fej erős rázkódásnál elhagyja a sávot, és ezáltal fokozza az adatáramlás megbízhatóságát.

spinpoint_1.jpg

A lemezenkénti 100 gigabájtos maximális kapacitású SpinPoint MP100 sorozat 80, 120, 160 és 200 gigabájtos tárolókapacitással kerül forgalomba, 8/16 megabájtosos cache memóriával. A tömeggyártás megkezdése májusban várható, közvetlenül a mintadarabok megjelenése után.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.