Hirdetés
. Hirdetés

Megint kódolatlan hetek

|

Két hétig korlátlanul elérhető a VIASAT3 a MinDig TV nézők és a MinDig TV Applikációt használók számára.

Hirdetés

Két hétig kódolatlanul érhető el a VIASAT3 műsora minden MinDig TV néző számára. A 2017. november 20. és december 3. közötti időszakban így olyan műsorokat láthatnak több mint 750 ezer háztartásban ingyenesen a nézők, mint például a Feleségek luxuskivitelben vagy a Shannara - A jövő krónikája.

Hirdetés

Az SPT Networks CE és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára 2017. november 20. és december 3. között a VIASAT3 csatorna. A műsorkínálat fókuszában a csatorna közkedvelt saját gyártású műsorai, országos sorozatpremierek és népszerű filmek lesznek. Évadzáró epizódjához érkezik az ősz legmegosztóbb reality-je, a Feleségek luxuskivitelben. November 20-án a luxusfeleségek még sort kerítenek egy fényűző party-ra, ahol elszabadulnak az indulatok, és Bogi kifakadásának nem várt következményei lesznek.

November 27-én indul a Shannara - A jövő krónikája című fantasy sorozat második évada Magyarországon még nem látott részekkel. A hétfőnként 21:00 órakor látható sorozat mellett szintén országos premier a kedd esténként vetített Marvel's Inhumans és Az Amazonas aranya is.

A VIASAT3 a saját gyártású műsorokon és az országos sorozatpremiereken kívül népszerű filmekkel is várja a nézőket, mint például a teljes Vasember-sorozat Robert Downey Jr. főszereplésével, vagy A sötét lovag Christian Bale és Heath Ledger emlékezetes alakításával. De a Harry Potter-rajongóknak is kedvez a csatorna a sorozat számos filmjével.

A VIASAT3 a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 36. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A VIASAT3 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a kódolatlan két hétben. A közel másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.