Hirdetés
. Hirdetés

Megint ugyanaz a cég lett az Év Internetes Kereskedője

|

Idén is a Bookline.hu mondhatja magáénak ?Az Év Internetes Kereskedője? címet. Az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, a CIB Bank, valamint a Kirowski által életre hívott ?Év Internetes Kereskedője Díj? mellett ?Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője?, valamint ?Az Év Innovatív Internetes Kereskedője? díjat is kiosztották. A legígéretesebb 2010-ben a brands.hu volt, az idei év innovatív kereskedője pedig a bluechip.hu lett.

Hirdetés

Az ?Év Internetes Kereskedője Díj" eredményhirdetése és ünnepélyes átadása tegnap, az említett pénzintézet budai központjában zajlott. A Bookline.hu - a hatodik alkalommal megrendezett verseny története során - harmadjára nyerte el a díjat, amelynek megszerzésével egy évig használhatja majd ?Az Év Internetes Kereskedője 2010" címet.

A versenyben résztvevő több mint ötszáz jelentkezőre közel tízezer szavazat érkezett. Az egyre növekvő piacon tevékenykedő kereskedőknek olyan szakmai pályázatot kellett benyújtaniuk, amelyben kiemelt szempontként szerepelt a vállalkozások üzleti modellje, az elért üzleti eredmények, a honlapok színvonala, fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetőinek minősége és nem utolsó sorban az, hogy maga az online felület mennyire felhasználóbarát. A zsűri a döntéskor több új szempontot is figyelembe vett: a számosított forgalmi adatok mellett például azt is megvizsgálák, hogy a pályázó cég az adott évben mekkorát fejlődött.

?Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője Díj 2010", valamint ?Az Év Innovatív Kereskedője Díj 2010" elismeréseket a közönségszavazatok száma alapján a TOP 30-ba jutott kereskedők között osztták ki. Kovács Nándor, a Kirowski Zrt. médiaigazgatója az eseményen örömmel említette meg, hogy a legjobb 30-ba bejutott kereskedők között nagy számban szerepelnek olyanok is, akik először pályáztak.

Az elmúlt évekhez képest idén érdekes újításként szerepelt, hogy Az Év Internetes Kereskedője 2010" díj második és harmadik helyezettje, az Edigital.hu, valamint a piacon újoncnak számító Jateknet.hu ezüst- és bronzérmesként szintén jogosult a cím használatára.

A díj történetében a szervezők második alkalommal hirdettek nyereményjátékot az interneten szavazók között. A játék keretében egy nettó 100 ezer forint értékű, az említett bank által kibocsátott bankkártya talált gazdára.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.