Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent a Flash Lite 2 és a Flash Player SDK 7

|

A két szoftver legújabb verziója lehetővé teszi a mobil- és szórakoztató elektronikai eszközök felhasználóinak, hogy megtekintsék a Flash technológiával készült weboldalakat.

Hirdetés

A Flash Lite 2 a PC-től eltérő alapú eszközök Flash lejátszója, míg a Flash Player SDK 7 a szórakoztató elektronikai termékek fejlesztői számára teszi lehetővé egyedi felhasználói menük és hozzáférések tervezését. Fontos szempont, hogy egységes szabvánnyal rendelkeznek, függetlenül az alkalmazott operációs rendszertől, processzortól, megjelenítőtől, vagy egyéb hardverelemtől. Az egységes megjelenésű weboldalak tervezése jelenleg még komoly gondot okoz, különösen a mobil felhasználók számára tervezett honlapok esetében.

A Flash Lite 2 és a Flash Player SDK 7 egyaránt a Flash Player 7-re épül, így támogatja a Unicode szabványt, nem igényel sok memóriát, valamint adatkezelést és továbbfejlesztett XML támogatást is tartalmaz. Számos mobilgyártó cég (Nokia, Samsung, Sony-Ericsson) már jelenleg is olyan modellekkel van a piacon, amelyek képesek a Flash technológiájú oldalak megjelenítésére. Becslések szerint 2005-ben már mintegy 45 millió mobileszközön volt Flash lejátszó, amely szám idén - az új szoftverekkel felszerelt termékek megjelenésével - még tovább nő.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.