Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent a Java Standard Edition 6

|

A Java SE 6 a webkettes bővítések mellett támogatja a dinamikus nyelveket, a Windows Vistát és a NetBeans IDE fejlesztőeszközöket.

Hirdetés

A Java SE 6 verzió az iparág egészére kiterjedő több mint kétévnyi fejlesztőmunka eredménye, amelynek a munkaverziók nyilvános felülvizsgálata, a hetente kiadott buildek megjelenése, valamint a Sun Microsystems mérnökcsoportjának és több mint 330 külső fejlesztőnek a szoros együttműködése is részét képezte.

A Java SE 6 segítségével felgyorsítható a webes, dinamikus és online csoportmunka-alkalmazások fejlesztése. Az új keretrendszer és a fejlesztői API-k lehetővé teszik a Java technológia vegyítését az olyan dinamikus típusadó nyelvekkel, mint a PHP, a Python, a Ruby és a JavaScript technológia. A Java SE 6 emellett a webszolgáltatási kliensprogramok teljes választékát kínálja, és támogatja a legfrissebb webszolgáltatási szabványokat, mint például a JAX-WS 2.0, a JAXB 2.0, a STAX és a JAXP.

A NetBeans 5.5 IDE olyan nyílt forrású és több platformos, Java-integrált fejlesztőkörnyezetet kínál, amellyel felgyorsítható a Java SE 6 alapú alkalmazások és webszolgáltatások fejlesztése.

A Java SE 6 visszamenőlegesen, a platform előző verzióival is kompatibilis. Az új verzió lehetőségeinek kihasználásához a Java SE 6 platformot - vagy a Sun Developer Tools fejlesztőeszközöket - használó szoftverfejlesztők igénybe vehetik a Sun Developer Services támogatását. Ez a Sun átfogó fejlesztői támogatórendszere, terméktámogatással és frissítésekkel, továbbképzési és minősítési programokkal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.