Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent a Kaspersky Internet Security 2013

|

Az új végpontvédelem a Safe Money technológia mellett védelmet biztosít a biztonsági rések kihasználására törekvő rosszindulatú programok ellen is.

Hirdetés

A Kaspersky Lab bejelentette a lakossági biztonsági termékeinek legújabb verzióit, az Internet Security 2013 Premium Security Suite és az Anti-Virus 2013 Essential Protection Solution megoldásokat. Az új verziók egyszerű kezelőfelülettel és a legújabb technológiákkal rendelkeznek, hogy védelmet nyújtsanak a különböző típusú fenyegetések ellen.

 



A szoftverek az Automatic Exploit Prevention technológiának köszönhetően segítenek felismerni és megakadályozni a biztonsági réseket célzó programokat. Ezenfelül az Internet Security rendelkezik a Safe Money technológiával, amelynek célja, hogy megvédje a pénzügyi és egyéb bizalmas információkat az online tranzakciók alatt, három fő kulcselemmel.

 

 

Az egyik a bankok és fizetési szolgáltatások biztonságos webcímeit tartalmazó adatbázis, amely több mint 1500 különböző bankot tartalmaz 84 webcímen. A Safe Money második kulcsfontosságú eleme egy tanúsítvány hitelesítés szolgáltatás, amely megállapítja, hogy a weboldal valódi-e vagy sem. Ezzel egyidőben a biztonságos böngésző funkció elindul és ellenőrzi a számítógépet, hogy kiszűrje a sérülékenységeket– ez a funkció harmadik fontos tulajdonsága.

Újdonság még, hogy a Virtual Keyboard kiegészült a Secure Keyboard technológiával, amely egy speciális billentyűzet meghajtót használ, hogy megakadályozza a kártevőket a billentyűleütések naplózásában. Az adathalász weboldalak elleni védelemért mindkét termék rendelkezik az új adathalászat elleni modullal, amely automatikus frissítést és továbbfejlesztett heurisztikus felismerést biztosít a weboldalak ellen, amelyek jelszavakat vagy más értékes információt próbálnak megszerezni.

 


Az Internet Security 2013 és az Anti-Virus 2013 teljes mértékben kompatibilis a Windows 8-cal. Az új – a Windows Store-ból ingyenesen letölthető - Kaspersky Now funkció segítségével a Windows 8 felhasználók gyors áttekintést kaphatnak számítógépük biztonsági állapotáról, és lehetővé teszi a Win32-es alrendszeren futó végpontvédelmek funkcióinak elindítását közvetlenül az új felhasználói felületről.
 
A két termék megvásárolható online és október közepétől a kiskereskedelmi áruházakon keresztül. Az ár nem változott a termék előző verziójához képest. A Kaspersky Internet Security 2013 ajánlott fogyasztói ára 13245 Ft, amely egy éven át biztosít védelmet egy számítógépre. A Kaspersky Anti-Virus 2013 ára pedig 8826 Ft.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.