Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent a Microsoft all-in online csomagja

|

A Business Productivity Online Suite kedvezményes áron kínál nagyvállalati szoftvereket a kis cégeknek.

Hirdetés

A Microsoft bejelentette, hogy partnerein keresztül immár elérhető all-in-one szolgáltatásként nyújtott irodai programcsomagja, a Business Productivity Online Suite (BPOS), amely egyben tartalmazza az Exchange, a SharePoint, az Office Communications és a LiveMeeting online változatait. Segítségével a kisebb vállalkozások is szoftver és hardver beszerzése nélkül, havidíjért cserébe tehetnek szert a fent leírt, nagyvállalatoknál gyakori szoftverekre.

 

bpos.jpg


A BPOS a redmondi szoftvercég online szolgálásainak a részeként jelenik meg, mondhatni egyesítve több, a vállalkozások számára fontos szoftver online változatait. Az előfizetése ráadásul jóval kedvezőbb, mint társaié. Míg a SharePoint Online önmagában 7,25 dollárba, az Exchange Online pedig 10 dollárba kerül havonta felhasználóként, addig a BPOS csomagért - ami az előbbi két alkalmazást is tartalmazza - csak 15 dollárt kell fizetniük a cégeknek. Ráadásul a közleményük szerint június végéig mindezt bevezető áron kínálják: "A mai naptól kezdve a Microsoft 25 százalék kedvezménnyel kínálja Business Productivity Online Suite csomagját egészen 2009. június végéig" - olvasható a sajtóközleményben.

A BPOS-t a Microsoft nem kívánja értékesíteni, így az csak partnerein keresztül érhető el. Ennek megfelelően a redmondi szoftvercég megállapodott többek között a HP leánycégével, az EDS-sel is, amely innentől saját csomagja részeként fogja értékesíteni a BPOS szolgáltatásait.

A partner-hálózaton keresztül így az online csomag a megjelenése napján 19 országban érhető el. Európán belül Ausztriában, Belgiumban, Franciaországban, Dániában, Németországban, Írországban, Olaszországban, Hollandiában, Norvégiában, Portugáliában, Spanyolországban, Svédországban, Svájcban és Nagy-Britanniában. A magyar vállalkozásoknak azonban még várniuk kell rá.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.