Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent a Quark 7 béta verziója

|

A Quark Inc. bejelentette újgenerációs kiadványszerkesztő szoftverét, a QuarkXPress 7 programot, amelynek különlegessége, hogy natív módban fut mind a PowerPC-n, mind az éppen bejelentett Intel-alapú Macintoshokon is.

Hirdetés

A béta Universal Binary verzió - amely mindkét processzorarchitektúrát támogatja - január végén jelenik meg, de a termék végső megjelenésének időpontja még ismeretlen. A QuarkXPress 7 nyilvános béta verziója a Power PC-alapú Macintoshokra valamint Windowsra szintén elérhető.

Mostantól kezdve a végleges változatot megelőző nyilvános béta verziót a Quark 7 béta program keretében a feliratkozást követően ingyenesen letölthetjük a következő címről: http://www.quark.com/products/xpress/seven/beta.cfm.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.