Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent a Retrospect 7.7

|

A frissítés többek között VMware Consolidated Backup és Windows 7 támogatással egészíti ki a megoldást.

Hirdetés

Az EMC bejelentette a kis- és közepes vállalatok számára készült Retrospect mentési és helyreállítási megoldás frissítését. A már megvásárolható EMC Retrospect 7.7 ennek köszönhetően számos új szolgáltatással bővül. Mostantól integráltan működik például a VMware Consolidated Backup termékkel, így a megoldás az aktív virtuális gépekről telephelyen kívüli mentéseket is képes készíteni.

 

 

recovery.jpg


Szintén új a Microsoft Windows 7 operációs rendszerű számítógépek teljeskörű védelme, a Windows szerverek és a PC-k gyors katasztrófa-helyreállítását szolgáló Emergency Recovery CD, az energiatakarékosabb működést segítő hálózati gépindítás (a wake-on-LAN technológia használata), valamint a 64 bites processzorok és operációs rendszerek teljeskörű támogatása.

A kritikus fontosságú adatok tárolása a kisebb cégeknél nem mindig korlátozódik a szerverekre. Általában szanaszét szórtan, asztali gépeken, szervereken, noteszgépeken találhatók. A megoldást így gyakran használják a cég összes gépének védelmére, amely e miatt mostantól teljeskörű védelmi és visszaállítási szolgáltatásokat képes nyújtani a Windows 7-et futtató gépeknek, illetve képes hálózaton keresztül elindítani azokat a Windows és Mac gépeket, amelyek készenléti (alvó) módban vannak, így a rendszerek alacsony energiafelhasználású módban várhatják a mentést - ez az idők során komoly megtakarításokat eredményez.

Az előző változatoknál a Retrospect-felhasználók külön megvehették a Disaster Recovery kiegészítést: ezzel rendszerindító CD-t használhattak az önállóan működni képtelen Windows szerverek és PC-k elindítására. Mostantó, a 7.7-es verziónál ez a szolgáltatás díjmentesen beépítésre került a termékbe a Retrospect Multi Server, Single Server, Small Business Server, Disk-to-Disk és Professional bővítésekkel.

Végezetül a Retrospect architekturálisan is fejlődött: a legfontosabb változások egyike az új 64 bites alrendszer használata. Ezzel a Retrospect 7.7 négy gigabitnél több memóriát is használhat, az előzőeknél is nagyobb adathalmazok mentésére képes.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.