Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent a Windows 10 nagy őszi frissítése

|

Hivatalosan bejelentette a Microsoft, hogy kiadta az operációs rendszer Threshold 2 nevű első nagy továbbfejlesztését.

Hirdetés

A szoftvergyártó közleménye szerint a platform és a felhasználói élmény minden vonatkozására kiterjedő továbbfejlesztéseket tartalmaz az új kiadás, így például a partnercégek által frissített, a Windows 10-zel kompatibilis eszközvezérlőket és alkalmazásokat, továbbá nőtt a rendszer és az Edge böngésző teljesítménye. A Windows 10 nemsokára megjelenik a kiválasztott okostelefonokon is. A Microsoft szerint a mostani ingyenes frissítéssel a platform olyan érettségre tett szert, hogy bátran ajánlják a Windows 10 telepítését teljes szervezetek számára. A Threshold 2 várhatóan pár órán belül elérhető és telepíthető lesz a számítógépekre.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.