Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent az F-Secure Internet Security 2013

|

A végpontvédelem új verziója biztonságosabbá teszi az interneten való böngészést, e-banki ügyintézést és online vásárlást PC-n, tableten és okostelefonon egyaránt.

Hirdetés

Az F-Secure bejelentette, hogy elérhető a vállalat friss végpontvédelmi megoldása, az Internet Security 2013. A finn gyártó ezzel egy időben kiadta az F-Secure Mobile Security program új verzióját is, amely teljesen megújult, és egyszerű felhasználói élményt nyújt az androidos eszközökre. A most kiadott védelmi megoldások csomagban is beszerezhetők, így a felhasználók egyetlen vásárlással gondoskodhatnak számítógépük, okostelefonjuk és táblájuk védelméről.

 



Az új - megjelenésében az előző kiadáshoz hasonló - Internet Security 2013 támogatja a legnépszerűbb böngészőket, köztük a Google Chrome-ot is, így biztonságos internetezést tesz lehetővé. A programba beépített újratervezett tűzfal kiegészítő szűrőkkel rendelkezik, és zökkenőmentesen működik az otthoni és nyilvános hálózatokon egyaránt. Az új verzió emellett támogatja a Windows 8 operációs rendszert is. Az F-Secure Internet Security bizonyos funkciói az elkövetkező év folyamán automatikusan frissülnek. A hamarosan megjelenő új e-bankolást segítő kiegészítő például biztonságossá teszi az online bankolási folyamatokat és fejlett védelmet garantál a még ismeretlen, jövőbeni bankoló trójaiak ellen.

Az F-Secure Internet Security 2013 és az F-Secure Mobile Security már megvásárolható az antivirushaz.hu weboldalon. Egy éves egy gépre szóló licenc ára 14 999 forint, a 3 számítógépre szóló családi csomagé 19 999 forint, míg a 3 számítógép együttes védelmére szóló kétéves csomag 24 999 forintba kerül.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.