Hirdetés
. Hirdetés

Megjelentek az új ThinkPad laptopok

|

A Lenovo bejelentette, hogy a jövőben fokozott figyelmet fordít a kis- és középvállalkozásokra, így olyan új termékek bevezetésébe kezdett, mint a ThinkPad Edge 14 és 15 colos laptopok, amelyek már Magyarországon is elérhetőek. A ThinkPad Edge laptopok ma is számos kkv-t szolgálnak ki, többek közt a New York-i Capcake Stop-ot.

Hirdetés

?A kkv-k számára egy teljes programot dolgozunk ki, melynek első lépése a ThinkPad Edge 14 és 15 colos laptopok piacra dobása" - mondta Tóth Péter, a Lenovo hazai kereskedelmi igazgatója. ?Nagyon nagy a kereslet a 13 colos ThinkPad Edge iránt, ezért folytatni szeretnénk a termékskála szélesítését, ezzel ugyanazt az innovatív minőséget és megbízhatóságot nyújtva a kkv-knak, mint amiről nagyvállalati ügyfeleink már jól ismernek minket."

A 199 ezer forintos ártól megvásárolható ThinkPad Edge 14 és 15 colos laptopok mind azt a tudást és költséghatékonysági tényezőt képviselik, amelyre a kkv-knak szükségük van: gyors processzor, vezeték nélküli és voice over internet protokol (VoIP) megoldások letisztult, modern külsővel ötvözve.

 A laptopok felszereltségéről:

? Választható a legújabb Intel Core i5 vagy i3 processzor

? Kiváló VoIP lehetőség, nagy felbontású kamerával és HD LED kijelzővel

? Multimédiás eszközök hosszú sora, köztük DVD/RW, VGA és HDMI kimenet a HD felvételek megtekintéséhez valamint 7-az-1-ben kártyaolvasó

? Többféle vezeték nélküli megoldás

? Kényelmes, a legfrissebb trendeket követő, ergonomikus, cseppálló ?chocolate" billentyűzet, valamint multitouch touchpad

? Égővörös és éjfekete borítás

A Lenovo ThinkPad Edge laptopokat felszerelték a ThinkVantage technológiával (TVT) is. Ezek a hatékonyságot javító eszközök helyreállítják az elveszett vagy fertőzött fájlokat időt és pénzt spórolva az elfoglalt vállalkozóknak. A beépített Access Connections szolgáltatás a hálózati kapcsolatok egyszerű kezelését teszi lehetővé.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.