Hirdetés
. Hirdetés

Megjöttek az új Avastok

|

Már letölthető az Avast Free Antivirus, a Pro Antivirus valamint a Internet Security legújabb, 7-es kiadása.

Hirdetés

Az ingyenes végpontvédelméről ismert Avast kiadta szoftvereinek a legfrissebb verzióit, amelyek főként a felhővédelem területén hoznak újdonságokat. Az új képességek zöme mindegyik kiadásban megtalálható, amelyek közül az Avast Free Antivirus főként a vírusvédelemben jeleskedik, a Pro változat mindezt adatvédelmi funkciókkal és sandbox elemző technológiákkal egészíti ki, míg az Internet Security spamszűrővel is rendelkezik.

 



A felhő közbenjárásával a szoftverek folyamatosan tudják frissíteni vírusdefiníciós adatbázisaikat, azaz működésük során egy valós idejű kapcsolatot létesítenek az Avast szervereivel. Emellett bekerült a hírnév alapú ellenőrzés is, vagyis a gépre került állományokat és futó folyamatokat a kliensek a szerint is megvizsgálják, hogy azokról milyen visszajelzés érkezett a közösségtől, valamint a cég szakértői egy korábbi elemzés során miként ítélték meg azokat. Az ezen funkcióra felfűzött FileRep pedig már letöltés közben tud figyelmeztetni arra, ha egy kártékony állomány közeledik a gép felé. S a Windows 8 leendő tesztelőinek egy jó hír: az Avast új verziói immár kompatibilisek az új platformmal kihasználva annak az új képességeit (például Early-Load Antimalware Driver).

Az újdonságokról bővebben a Biztonságportál beszámolójában, illetve a gyártó weboldalán olvashat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.