Hirdetés
. Hirdetés

Megkezdte a Nokia az Android 10-re frissítést

|

Elsőként a Nokia 8.1 kapta meg a legfrissebb operációs rendszer verziót.

Hirdetés

A Nokia 8.1 felhasználók a frissítést követően a legújabb mesterséges intelligenciával kapcsolatos fejlesztéseket, a legújabb akadálymentességet segítő opciókat, illetve az intuitív vezérlés minden előnyét is élvezhetik, emellett minden korábbinál nagyobb kontrollt kapnak a személyes adataik felett.

Hirdetés

Az Android Oreo és Pie frissítésekben egyaránt vezető szerepet töltött be a HMD Global, a Nokia okostelefonok pedig az Android 10 kapcsán is kiemelt sebességgel kapják meg a legújabb verziót. A teljes Nokia okostelefonos portfólióra három éven keresztül érkező havi biztonsági javítócsomagokkal a felhasználók folyamatosan azt érezhetik, hogy a készülékük friss, mintha csak most vásárolták volna.

A Counterpoint Research közelmúltban publikált tanulmánya összehasonlította a nagyobb androidos gyártókat és arra jutott, hogy a Nokia okostelefonok egyedülálló sebességgel kapták meg a legújabb operációs rendszerverziókat, illetve a havi biztonsági javítócsomagokat. A HMD Global továbbra is elkötelezett a frissítések mellett, és meg kívánja tartani vezető szerepét.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.