Hirdetés
. Hirdetés

Meglepő hír a Windows 10 tavaszi frissítéséről

|

Várhatóan még az idén befejezi a 20H1 kődnevű, jövő tavasszal esedékes verzió fejlesztését a Microsoft, utána több hónapos tesztelés jön.

Hirdetés

Hirdetés

Alig pár napja érhető el a Windows Update-en keresztül - vagyis a tömeges terjesztés még nem indult el - a Windows 10 1909-es verziószámú, November 2019 Update nevet kapott funkciófrissítése (vagy inkább szervizcsomagja), most pedig arról érkeztek hírek, hogy a Microsoft még az idén be akarja fejezni a jövő tavaszra tervezett, 20H1 kódnéven futó funkciófrissítés fejlesztését.

A befejezést követő három-négy hónap során pedig alapos tesztelésnek veti alá a szoftvert, és csak azt követően teszi elérhetővé a nagyközönség számára,

A 20H1 fejlesztése jelenleg a 19025.1051-es jelű buildnél tart, amelyet most juttattak el az Insider tesztelőprogram Slow köre számára. A Fast kör résztvevői a múlt héten kapták meg a verziót.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.