Hirdetés
. Hirdetés

Meglepően olcsó mobillal jön ki a Samsung

|

Hírek szerint az A21 48 megapixeles képérzékelővel és nyolcmagos processzorral érkezik.

Hirdetés

Hirdetés

Kiszivárgott információk szerint a világ legnagyobb okostelefon-gyártója egy alig 200 euróba kerülő modellel jön ki nemsokára: az A21 állítólag 6,5 hüvelykes kijelzővel, 48 megapixeles képérzékelővel, nyolcmagos Exynos 850 processzorral, 3 gigabájt RAM-mal, valamint 32 vagy 64 gigabájtos tárolóval lesz megvásárolható. Az utóbbi kapacitása microSD kártyával bővíthető.

Természetesen az eszközt felszerelik NFC és Bluetooth 5.0 kapcsolattal, azonban a kijelző felbontása csupán 1600x720 képpont. Ugyanakkor jó hír, hogy a kllyukasztott panel bal felső sarkában elhelyezett szelfi kamera nem csökkenti  sokkal a hasznos megjelenítési felületet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.