Hirdetés
. Hirdetés

Megnyílt az Amazon androidos áruháza

|

Az online kiskereskedelmi óriás webáruházában egyelőre csak az Egyesült Államokban élő, a Google operációs rendszerét futtató okostelefonokkal rendelkező felhasználók vásárolhatnak.

Hirdetés

Az Amazon kedden nyitotta meg új alkalmazásáruházát; a cég ingyenes programokkal igyekszik elcsábítani a felhasználókat a Google által üzemeltetett Android Markettől. Az első ingyenesen letölthető alkalmazásként a népszerű Angry Birds Riót kínálják. A cég egy új szolgáltatása, az okostelefon platformot emuláló „Test Drive" révén az ügyfelek a telepítés előtt ki is próbálhatják a programokat.

Az Amazon Appstore sok tekintetben hasonlít a cég más áruházaira; a felhasználók véleményezhetik és ajánlhatják egymásnak a termékeket és a fizetés is a megszokott módon zajlik. Az alkalmazásokat számítógépen, okostelefonon és táblagépeken keresztül is megvásárolhatják az ügyfelek.

A nyitás napján az Angry Birds, az Angry Birds Seasons, az Angry Birds Rio, a Fruit Ninja és a Shazam Encore voltak a legtöbbet letöltött alkalmazások.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.