Hirdetés
. Hirdetés

Megtalálták a világ legtutibb reklámfelületét férfiaknak!

|

Egy holland startup okospiszoárja pisilés közben játssza a reklámokat. Nincs előle menekvés!

Hirdetés

Hirdetés

Napjainkban megszokhattuk már, hogy minden létező helyről dőlnek ránk a hirdetések. A nyilvános wécék idáig azonban érintetlenek maradtak a reklámoktól: itt maximum falfirkák olvasgatásával múlathattuk az időt.

Ennek azonban vége: egy holland startup, a Mr.Friendly olyan képernyővel ellátott okospiszoárt fejlesztett ki, amelyen a cégek hirdetéseket jeleníthetnek meg, miközben az áldozatok a dolgukat végzik.

A Mr.Friendly pisildéi nagyon intelligensek: csak akkor kezdik lejátszani a reklámokat, amikor már túl vagyunk az első, feszült pillatokon, és kicsit ellazultunk.

Negyven másodperc garantált figyelem

A cég szerint a hirdetések elhelyezésére a legalkalmasabb pillanat, amikor a célszemély nem tud elmenekülni - márpedig a pisilés pontosan ilyen, hiszen ilyenkor jónéhány másodpercig tényleg kötve vagyunk a helyünkhöz.

A fejlesztő egy felhőszolgáltatást épített a rendszer köré, így a hirdetések megjelenése a távolból vezérelhető.

A Mr.Friendly szerint további érvek is szólnak az okospiszoár mellett: a megoldás nem használ vizet, költséghatékony és teljesen szagtalan.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.