Hirdetés
. Hirdetés

Megtanult magyarul a Vipre Antivirus

|

Elkészült a Vipre magyar kezelőfelülete, amelyre az IT-védelmi megoldás felhasználói ingyen válthatnak.

Hirdetés

Immár magyar kezelőfelülettel is elérhetővé vált a Sunbelt Software egyéni biztonsági szoftvercsaládja, a kémprogram eltávolítót is tartalmazó Vipre Antivirus, valamint a tűzfallal, behatolásmegelőző rendszerekkel és káros URL szűrővel is rendelkező Antivirus Premium.

 

 



A magyar változatra minden felhasználó ingyenesen válthat a forgalmazó weboldaláról letöltve a kevesebb, mint 1 MB méretű magyar nyelvi csomagot, amely a telepítését követően azonnal leváltja az idegen nyelvű kezelőfelületet.

A vírusirtó negyedik kiadása a korábbi Vipre Antivirus és az Antispyware 3.1 utódja, amely elődjeihez képest 64-bites rootkit-eltávolító megoldással bővült, illetve a víruskeresés immár a Mozilla Firefox-ban is lehetővé vált. A biztonsági megoldás a napi 30-60.000 új károkozóval bővülő adatbázishoz óránként tölti le a frissítéseket, amelyek segítségével a heurisztikus keresői villámgyorsan azonosítják az ismert károkozókat. Az ismeretlen kártevők ellen pedig a fejlett virtualizációs viselkedés-elemző rendszer nyújt védelmet, ami az új károkozókat a memória egy biztonságosan elkülönített részén elemzi és gyanús viselkedésük alapján felismeri.

Mellette a vírusvédelem Premium változata azoknak készült, akik még nem rendelkeznek kipróbált és bevált személyi tűzfallal. A prémium kiadás a Sunbelt a Kerio technológián alapuló tűzfalát, illetve a legmodernebb behatolás-megelőző megoldásokat építette be a szoftverbe. A kétirányú tűzfal egyedülálló web- és reklámszűréssel alkalmazásonként és portonként is működik, vagyis a tűzfal kijövő és bemenő irányba is szűri a kéretlen hálózati forgalmat. A rendszeresen frissített reklámszűrő eltávolítja a honlapokról a nagyméretű és zavaró reklámokat, ezzel lényegesen gyorsabb internetezést és alacsonyabb havi számlát biztosíthat a netbookot vagy mobil/forgalomdíjas internetet használók számára.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.