Hirdetés
. Hirdetés

Megtorpant a Windows 10

|

Lehet, hogy a nyár és a hőség az oka, de a felhasználók nem nagyon akarnak áttérni a Windows 10-re, márpedig vészesen közeleg a Windows 7 nyugdíjba vonulásának ideje.

Hirdetés

Hirdetés

Csupán hat hónappal a Windows 7 nyugdíjba vonulása előtt szinte hihetetlen módon leálltak a Windows 10-re való áttéréssel a felhasználók, legalábbis a Net Applications adatai szerint. Júniusban a Windows 7 részesedése az összes személyi számítógépen 35,4 százalék, a windowsos PC-ken 40,1 százalék volt. A Windows 10 használati aránya szinte változatlan maradt: az összes személyi számítógépen 45,8 százalék, a windowsos gépeken 51,8 százalék.

Nem tudni mire várnak a Windowst futtatók, különösen a vállalati felhasználók? Nyilván nem szeretnék, hogy számítógépük biztonsági frissítések nélkül maradjon, márpedig 2020. január 14-e után a Microsoft nem fogja javítani a sérülékenységeket, csak azok a cégek jutnak hozzá az javítófoltokhoz, amelyek előfizettek a meghosszabbított szolgáltatásra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.