Hirdetés
. Hirdetés

Megújult a TechNet portál

|

A megújult oldalon 700 cikk, két teljes tankönyv és 60 órányi screencast található.

Hirdetés

Megújult a Microsoft szoftvereket és rendszereket használó informatikai szakemberek weboldala, a Microsoft TechNet portál.  Az oldal tematikus, témaközpont-alapú struktúrájában a fókusztémák (pl. Windows kliensek, Windows szerverek, Office rendszer stb.) mellett olyan általánosabb, átfogó témakörök is helyet kaptak, mint a biztonság vagy a rendszerfelügyelet. A weboldal emellett kiemelt figyelmet szentel a komplexebb technológiáknak, például a virtualizációnak és az üzleti intelligencia megoldásoknak.

Az új portálon rengeteg ingyenes tananyag várja a rendszergazdákat, amelyekből az alapoktól kezdve elsajátíthatók a rendszerüzemeltetés praktikái. A folyamatosan bővülő tananyagot jelenleg több mint 700 cikk és bejegyzés, két teljes tankönyv, 60 órányi screencast (előadások, demók), a TechNet szemináriumsorozat és az Informatika Tisztán rendezvénysorozat tananyaga, valamint a TechNet Magazin több évfolyama alkotja. Ezek az ingyenesen hozzáférhető tartalmak a gyakorlatban jól hasznosítható ismereteket nyújtanak, hiszen olyan szakemberektől származnak, akik maguk is napi szinten találkoznak a rendszerüzemeltetői munka gyakorlati aspektusaival.

"A 2008-as év egyik legfontosabb feladata a stabil és nagy teherbírású szakértői háttér létrehozása volt. A TechNet program rendezvényei, illetve a különböző szakmai tartalmak megteremtésének komoly tervezési, szervezési szakasza is van, tudatosan felépített stratégia szerint aknázzuk ki az új és a már rendelkezésre álló technológia lehetőségeit, szakmailag hiteles szakértők bevonásával" - mondta Gál Tamás, a Microsoft TechNet programok szakmai vezetője.

A TechNet mögött jelenleg egy több mint harmincfős, rendszermérnökökből, oktatókból és konzulensekből álló csapat áll, akik az előadások, a screen- és webcastok, az online és offline cikkek és könyvek létrehozása mellett egyben a portál szerkesztői is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.