Hirdetés
. Hirdetés

Megúszhatjuk a neccesebb Windows 10-frissítéseket!

|

A Microsoft olyan új funkción dolgozik, amivel felfüggeszthető a telepítés.

Hirdetés

A Microsoft szeretne több beleszólást engedni a felhasználóknak a frissítések alkalmazásába, derül ki a kiszivárgott Windows 10 build 14997 egyik új funkciójából, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó korlátozott ideig felfüggessze a frissítések telepítését.

Nem titok, hogy a Windows 10 frissítései már eddig is okoztak telepítési problémákat, illetve elrontottak korábban jól működő funkciókat. És ha a kumulatív frissítések installálása nem sikerült, el kellett rejteniük őket, mert különben a számítógép újra és újra, makacsul felkínálta a telepítésüket.

Az új szolgáltatással viszont az aggodalomra okot adó foltok telepítését 35 napra felfüggeszthetjük. Ez nem vonatkozik minden frissítésre: amit a Microsoft kritikus fontosságúnak ítél (ilyenek például a Windows Defender definíciófrissítései), azok megjelenük után azonnal települnek.

Fontos hangsúlyozni, hogy az új funkció jelenleg még fejlesztés alatt áll, és végső formáját a Windows Insider program visszajelzései alapján fogja elnyerni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.