Hirdetés
. Hirdetés

Mesterséges intelligencia írja a Word-dokumentumainkat!

|

A Microsoft új eszköze a fogalmazásban és a csoportmunkában is segít.

Hirdetés

Hirdetés

Tavaly a Microsoft olyan mesterséges intelligencia (MI) alapú eszközzel bővítette a PowerPointot, ami javaslatokkal támogatta a bemutatók elkészítését. Most elkészült az eszköz Microsoft Wordre adaptált változata, amely abban segít, hogy jobb minőségű szövegeket állítsunk elő egyedül, vagy munkatársainkkal közösen.

Bár a Word szövegszerkesztő már eddig is segített kigyomlálni a helyesírási hibákat, az Ideas, vagyis Ötletek ennél továbbmegy. Nem csupán összegzést ad a szöveg terjedelméről, és megbecsüli, mennyi időbe telik az elolvasása, de a tömör fogalmazásban és a megfelelő szinonimák kiválasztásában is számíthatunk a tanácsaira.

Az Office egy idő óta egyre erősebb MI támogatást kap, és a csoportmunkát is mind hatékonyan segíti. Ezen az úton halad tovább a Word, amely immár módot ad a felhőn keresztül történő munkacsoportos szerkesztésre, és azzal is gördülékenyebbé teszi a kollaborációt, hogy emailban automatikusan segítséget kér számunkra a kollégáktól.

Az újdonságot a Seattle-ben megrendezett Microsoft Build fejlesztői konferencián jelentette be a Microsoft.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.