Hirdetés
. Hirdetés

Metro appok - csak a Microsoft boltjából

|

A Windows 8 Metro applikációi csak a Microsoft saját webáruházán keresztül lesznek elérhetők - derült ki a múlt heti BUILD Windows-konferencián.

Hirdetés

A Microsoft illetékese is megerősítette, hogy a Windows Store lesz a Metro applikációk kizárólagos terjesztési csatornája.

A Metro appok terjesztését azért fogja korlátozni a Microsoft, hogy biztonságosak és megfelelők legyenek a szoftverek - mondta Ted Dworkin, a Microsoft igazgatója, aki a Windows Store fejlesztését végző csapatért felel. 

Ez azt jelenti, hogy a Microsoft az Apple üzleti modelljét követi, és nem a Google-ét. (Az Apple iOS szoftverek kizárólag az AppStore-ból érhetők el, míg a Google Android applikációk az Andoroid Marketen kívül is elérhetők.)

Úgy tudni, hogy a Microsoft minden, a boltban eladott szoftver árából körülbelül 30 százalékot tart magánál jutaléknak, hasonlóan a konkurens Apple App Store-hoz.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.