Hirdetés
. Hirdetés

Mi lesz veled, Windows 10?

|

Nem mutatkozik nagy hajlandóság a felhasználók körében az October 2018 Update telepítésére, pedig nemsokára érkezik a következő verzió.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 operációs rendszer üzleti modellje arra épül, hogy évente két nagyszabású funkciófrissítést adnak ki hozzá, amelyeket aztán a felhasználók (vagy legalábbis a nagyobb részük) szépen telepítenek, mire kijön a következő verzió. Eddig működött is a dolog, azonban a súlyos hibákat tartalmazó, és ezért visszavont, majd újra kiadott October 2018 Update esetében megtörni látszik a lendület.

Nemsokára, áprilisban érkezik a kovetkező kiadás, ám a 1809-es verziószámú, ősszel megjelent legújabb verzió csupán a Windows 10-et használó számítógépek 21,2 százalékán fut az AdDuplex adatai szerint. Az első továbbra is a lassan egyéves April 2018 Update (1803-as változat) 71,6 százalékkal.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.