Hirdetés
. Hirdetés

Mi már tudjuk, mikor jön az őszi Windows 10 frissítés!

|

A jövő tavaszi frissítés első "Skip Ahead" buildje alapján kiszámoltuk a legvalószínűbb megjelenési időpontokat.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft július 25-én kiadta a jövő tavaszi Windows 10 1903 első "Skip Ahead" változatát, és a build megjelenése azt is sejteni engedi, hogy az őszi frissítés, a Windows 10 1809 szeptemberben fog megjelenni.

Az első "Skip Ahead" build megjelenése ugyanis mindig azt jelzi, hogy finisébe érkezett a soron következő frissítés előkészítése, és a Microsoft mérnökei már a következő kiadáshoz gyűjtik a tesztelők egy szűk rétegének visszajelzéseit, miközben a betekintő program önkéntes résztvevőinek többsége a korábban megjelenő verzió polírozását segíti visszajelzéseivel.

2017. nyarán és őszén 47 nap telt el a következő tavaszi frissítés első "Skip Ahead" buildjének és a Windows 10 1709, más néven  Fall Creators Update-nek a megjelenése között, idén tavasszal 75 nap a build és az áprilisi frissítés között.

Mindezek alapján, valamint figyelembe véve, hogy az utóbbi három frissítés hétfőn vagy kedden jelent meg, számításaink szerint a legvalószínűbb őszi megjelenési dátum szeptember 10. vagy 11., illetve 24. vagy 25.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.