Hirdetés
. Hirdetés

Microsoft-eszközök teljes körű menedzselése Quest szoftverekkel

|

A Dell egy évvel ezelőtt felvásárolta a Quest Software nevű céget, melynek széles portfóliója a rendszermenedzsment egyszerűsítését célozza. A felvásárlással és más Dell szoftver-vonalak egyesítésével létrejött egy másfél milliárd dolláros, erős szoftverrészleg, mely a Dell általános cégstratégiájának szerves részévé vált. (X)

Hirdetés

A Dell szoftvereit a végfelhasználóknál jelentkező üzleti kihívások szerint csoportosítja. Napjaink legnagyobb kihívásai: az adatközpont- és számításifelhő-menedzsment; Big data – információmenedzsment; mobilmenedzsment; biztonság- és adatvédelem. Szeretnénk kiemelni két olyan területet a portfólióból, melyek a mindennapos munka során is komoly kihívást jelentenek, mert nem állnak rendelkezésre natív eszközök, de a Dell Software hathatós megoldást nyújt rájuk.

 

Gyakran előforduló fájó pontok a két témakörben: ((pöttyös és alpöttyös felsorolások))

SharePoint

- Egy felületről kezelni különböző verziójú SP portálrendszereket

- Felhasználói aktivitás nyomon követése

- SP vagy más rendszerekben lévő adatok migrálása SP-rendszerekbe

- Kódírás nélkül is gyorsan reagálni az üzleti igényekre az SP-alkalmazásoknál

AD

-Hogyan mentsünk AD-t vagy AD-erdőt?

- AD-változások követése

- AD-ban lévő jogosultságok delegációja

- AD-rendszerek migrációja ((felsorolások vége))

MS SharePoint-felügyelet
A Dell szoftvertermékek széles skálájával segíti a SharePoint-üzemeltetők (például Site Administrator, Storage Maximizer), fejlesztők (például Quick Apps, Deployment Manager), végfelhasználók munkáját. A Dell által biztosított SharePoint-alkalmazások hatékonyan jelenítik meg és teszik áttekinthetővé a bonyolult SharePoint-rendszerek struktúráját, jogosultsági rendszerét és a kezelt tartalmakat is. A termékek használatával könnyen megoldható a jogosultságok felmérése, riportolása, mentése, klónozása, visszaállítása akár a tartalom változtatása nélkül is. A Migrációs termékek nagymértékben segítik a különböző vagy azonos verziójú SharePoint-rendszerek közti áttérést vagy a struktúra átalakítását.

Active Directory-felügyelet
Az Active Directory (AD) központi szerepet kap majdnem minden IT-rendszerben, hiszen itt tároljuk a felhasználókhoz kapcsolódó adatok, jogosultságok egy jelentős részét. Sajnos az AD-rendszerek struktúrája a szervezeti változások hatására idővel bonyolulttá válik, így felügyeletük nehézkes lesz. A Dell Software eszközöket biztosít, melyeken keresztül lementhetjük (Recovery Manager for AD), migrálhatjuk az AD-rendszert (Migration Manager for AD), a legfinomabb biztonsági beállításokat végezhetjük el (ActiveRoles Server), sőt jelentéseket készíthetünk a megfelelőség és auditálhatóság elérésére (Reporter, ChangeAuditor for AD).

Hirdetés

Számos más hasznos szoftvereszköz tartozik a Dell Software portfóliójába, amelyekről további információt kaphat a Ker-Soft Kft.-től(www.kersoft.hu), mint a Dell Software magyarországi disztribútorától.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.