Hirdetés
. Hirdetés

Miért nem tudja a Microsoft lenyomni a torkunkon az Edge-et?

|

Pedig ezerrel próbálkozik, mégis csak négy százalékon áll, míg a Google Chrome-ja hatvan százalékon.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft mindent megpróbál, hogy a Windows 10 felhasználók kedvencévé tegye a Microsoft Edge-et, de a stratégiája egyelőre hiábavaló: tízből hat gépen a Google Chrome-ja fut, az Edge kénytelen négy százalékkal beérni.

A gyenge eredmény első oka a szegényes bővítmény-választék. A Microsoft ezen a téren is próbál előrelépni, de még mindig távol van a Chrome vagy a Firefox kínálatától.

A második probléma a sebesség: Chrome általában gyorsabb,  a helyek többségét rövidebb alatt tölti be, mint az Edge.

Az Edge lemaradásában ludas a Microsoft frissítési politikája is. A böngésző a Windows 10 része, és csak évetne kétszer bővül új szolgáltatásokkal, aamikor a szoftveróriás az operációs rendszert is jelentősen frissíti.

A Chrome viszont gyakran frissül, és a felhasználók a következő nagyobb kiadások korai változtatait is letölthetik maguknak, ha szeretnének belekóstolni az új szolgáltatásokba.

Aki az Edge-el szeretne valami hasonlót, kénytelen a Windows Insider programhoz csatlakozni, mert csak a kísérleti Windows 10 változtokat futtatva tudja kipróbálni a következő Edge-et.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.