Hirdetés
. Hirdetés

Miért ültet valaki mágnest a bőre alá?

|

Kapcsolattartás bárhol, bármikor.

Hirdetés

Európai szemmel furcsának hat, amikor először találjuk szembe magunkat olyan egzotikus kultúrákkal, mint a távol-keleti. Mást nem is említve, kés és villa helyett (mellett) evőpálcikával enni igencsak kihívás az ebben gyakorlatlanok számára. Ám nem kell ennyire messzire tekintenünk, hogy idegen helyzetekkel találkozzunk; egy londoni például a modern technológiát ötvözte a testékszerezés sokak számára már valószínűleg extrémnek számító módjával.

ipod mágnesekkel a csuklón

Dave Hurbant ugyanis régóta zavarta, hogy iPodját nem tudja kényelmesen magával vinni mindenhova, a készülék csuklópántjait zavarónak találta, ezért saját szakmájához fordulva fejlesztette tovább az elektronikai eszközöknél megszokott beágyazott kialakítást. A test -piercinggel foglalkozó Hurban négy darab apró mágnest ültetett bőre alá, a csuklójához, hogy azokkal rögzíthesse testére Apple-médialejátszóját. Így két legyet ütött egy csapásra: nemcsak mindig kéznél vannak zenéi, de karóraként is használhatja a kicsiny eszközt.

Erre a kialakításra aztán tényleg illik, hogy „kapcsolattartás bárhol, bármikor”.

Hurbannek azonban minden bizonnyal gondot fog okozni, hogy a Steve Jobs alapította vállalat rendszeres időközönként frissebb modellel áll elő, mely az előzőektől nem csak tudásban, hanem kialakításban is eltér. Vagyis a beültetett mágnesek az újabb típusoknál nem feltétlenül lesznek használhatók, bár véleményünk szerint ez a probléma annyira nem fogja zavarni a férfit, legfeljebb „átoperálja” csuklómágneseit.

Ami inkább problémás lehet számára, hogy miként kezeli a tömegközlekedés során a gyakran felbukkanó fém eszközökhöz (kapaszkodók, korlátok stb.) való akaratlan vonzódást...

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.