Hirdetés
. Hirdetés

Milliós fődíj az idei Paint Up! verseny győztesének

|

Idén is több millió forint összértékben díjazzák a Paint Up! virtuális épületfestő pályázat győzteseit.

Hirdetés

Az animáció készítőknek kiírt, különleges megmérettetésen az első helyezett egy 1 milliós MacBook Pro Retina laptoppal, a második egy több mint fél millió forintot érő projektorral, a 3. pedig egy közel 400 ezer forintos videókeverővel gazdagodhat. 

Az október 6-án, a Hősök terén megrendezendő döntő során a nézők is kiválaszthatják személyes kedvenceiket, alapdíjas SMS-ben szavazhatnakmajd arra a pályázóra, akinek a épület mapping műfajában készülő munkáját szívesen látnák a Budapesti Karácsonyi Vásár ideje alatt.

A közönség által legjobbnak tartott 3 mű alkotója igazán különleges munkalehetőséget kap: díjazás ellenében, egy-egy 3 perc időtartamú animációt készíthetnek a budapesti Vörösmarty téren található Gerbeaud Házra, melyet a 2012. évi Budapesti Karácsonyi vásár alkalmával, 1 hónapon át láthatnak majd az érdeklődők.

Bordos László Zsolt nemzetközileg elismert videomapping művész (a verseny szakértője, a zsűri tagja) is felajánlott egy különdíjat. Az általa kiválasztott pályamű alkotója megbízási szerződés alapján együtt dolgozhat egy Bordos.ArtWorks projektben a művésszel.

Az idei Paint Up! döntő a Café Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál nyitó eseménye lesz.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a pályázat beadási határidejét 2012. szeptember 24-ig meghosszabbították a szervezők. A Műcsarnok homlokzatához igazodó, 3 perces, zenei aláfestéssel ellátott „épületmozgató” animációikat eddig az időpontig juttathatják el az alkotók a kiíró Visualpowerhez

A nyílt versenyben bárki részt vehet, aki szeretné kipróbálni a hazánkban még kevésbé ismert architekturális vetítés (videomapping) műfaját. 

Bővebb információ: http://paintup.visualpower.hu/

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.