Hirdetés
. Hirdetés

Minden, amit a Huawei új csúcsmobiljairól tudni lehet

|

Bár a P40 és P40 Pro csak márciusban jelenik meg, a legtöbb specifikációjuk már ismert.

Hirdetés

Hirdetés

Még néhány hónapot várnunk kell a Huawei új P szériás csúcsmodelljeinek bemutatásáig, de a kiszivárogtatások jóvoltából már most sokat tudunk a P40-ről és P40 Próról.

A Huawei P40 Pro legömbölyített élű megjelenítőt kap, a Huawei P40 laposat, viszont az előoldali kamerák mindkét modellen ugyanolyan lyukasztásba kerülnek.

Elől két szelfi kamerát találunk az eszközökön, hátul pedig a P40 három, a Pro négy kamerát kap. A hírek szerint a P40 Prót tízszeres, a P40 ötszöros optikai zoommal ruházza fel a kínai gyártó.

Belül a Huawei legújabb Kirin 990 processzorai működtetik majd az eszközöket. A P40 valószínűleg 6/128 gigabájtos kiépítéssel indít, de a P40-ből és a P40 Próból is lesz 8 gigabájtos konfiguráció.

Mindkét modell támogatja majd az új 27 wattos vezeték nélküli töltést, és a fordított vezeték nélküli töltést.

Ami a külalakot illeti, a legömbölyített kijelzőtől eltekintve nagyjából ugyanúgy fest majd a két mobil, és mindegyikből tisztes színválasztékot (arany, ezüst, zöldeskék stb.) ígér a Huawei. Végül mind a két modellen az EMUI 10-en alapuló Android 10 fut majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.