Hirdetés
. Hirdetés

Minden az etikus hackelésről

|

Lemaradt az Ethical Hacking konferenciáról? Nálunk most megnézheti az előadásokat.

Hirdetés

Másodszor rendezték meg az Ethical Hacking konferenciát a Netacademia szakemberei, ami idén is sok érdekességet tartogatott az IT-biztonság iránt érdeklődőknek. Szerencsére az előadások idén sem csak elméleti kérdésekkel foglakoztak, hanem konkrét példákkal, élesben is működő megoldásokkal is, így a rendezvény a résztvevőknek olyan használható tudást közvetített, amelyet a biztonsági szakemberek, rendszergazdák akár mindennapi munkájukban is hasznosíthatnak.  

A PC World szerkesztői is részt vettek az előadásokon, azonban nagyjából képtelenség lenne visszaadni azt a mennyiségű információt, amely az egész napos rendezvényen elhangzott. Hogy olvasóink ne maradjanak le semmiről ezért most elkezdtük az összes előadás videó felvételeit megosztani minden érdeklődővel.



A már elkészült és közzétett anyagok mellett a közeli napokban folyamatosan kerül majd fel az összes előadás teljes terjedelemben. Reményeink szerint a teljes konferencia egy héten belül elérhető lesz a videós oldalunkon minden érdeklődő számára.

Jó virtuális konferencia látogatást kívánunk!
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.