Hirdetés
. Hirdetés

Minden idők leggyengébb iPhone generációja jöhet

|

Szakértők szerint az Apple most ősszel visszafogja magát, és a 2020-as új eresztésre tartalékolja a puskaporát.

Hirdetés

Hirdetés

Szeptemberben jön ki az Apple új iPhone generációja, de az almás cég a hírek szerint a fejlesztések egy részét visszafogja, és csak 2020-ben rukkol ki velük.

Ez azt jelenti, hogy bár az idei iPhone-ok is tartalmaznak majd újdonságokat, az igazi nagy durranás jövőre jön.

Szakértők szerint az Apple 2020-ban mutatja be 5G iPhone-ját, amellyel 250 dollárra szeretné feltornászni az Apple részvényárfolyamát. Jelenleg a részvények 205,25 dollárron állnak, de az 5G iPhone komoly áremelkedést hoztak.

A 2019-es iPhone viszont kiábrándító lehet: évek óta ez lehet a leggyengébb iPhone generáció.

Az Apple három új modellt dob piacra idén, valamennyi a meglévő eszközök utóda lesz. A 2020-as új generációban viszont megtörténik a teljes átállás LCD-ről OLED-re, és kézbe foghatjuk az első teljesen 5G iPhone-t, amit egy Qualcomm lapka működtet.  Más továbbfejlesztések is várhatók a 2020-as "nagy generációban", de ezekről még kevés szó esik, egyelőre mindenki a szeptemberi termék-kibocsátásra vár.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.