Hirdetés
. Hirdetés

Minden idők legjobb GoPrója

|

A Hero 6 Black HDR-ben rögzít, és beépítve tartalmazza a vágást automatizáló Quik Stories funkciót.

Hirdetés

Hirdetés

Első ránézésre a GoPro új kamerája, a Hero 6 Black nem sokban különbözik az egy éve kiadott Hero 5 Blacktől. Az ötszáz dolláros kamera azonban jóval több időszakos továbbfejlesztésnél: a legjobb GoPro, ami valaha is született.

A kamera a forgatástól a vágáson át az online megosztásig a filmkészítés teljes menetét lefedi, ugyanis a vágást automatizáló Quick Stories funkció beépült az eszköz felhasználói felületébe.

A fejlesztő gépi tanulással tette intelligensebbé a funkciót. A szoftver érzékeli az arckifejezéseket és elemzi a mozgásokat. Ha például síelés közben gyorsítunk, vagy a bringával ugrunk egyet, a kamera érzékeli, hogy valami izgalmas történik, amit valószínűleg felvennénk a Quik Storiesba. A cél az, hogy a felhasználónak ne snittek tömegéből kelljen kimazsolázni a legjobb pillanatokat, hanem a munkát a kamera végezze el helyette.

A The Hero 6 Black továbbra is 12 megapixelt tud, de HDR-ben isképes videókat rögzíteni. A színek így telítettebbek és a képek dinamikusabbak: a Hero 5 Black felvételeihez képest a minőségjavulás drámai.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.