Hirdetés
. Hirdetés

Mindenki kipróbálhatja a Windows 10X-et

|

A kétképernyős, kihajtható eszközökre fejlesztett operációs rendszer legújabb emulátora a Microsoft Áruházban érhető el.

Hirdetés

Hirdetés

Új változatot adott ki a Microsoft a kihajtható, kétképernyős eszközökre készülő Windows 10X operációs rendszer emulátorából, amelyet immár nem csupán a tesztprogramban résztvevők telepíthetnek. A Windows 10X Emulator Image 10.0.19578 a Microsoft Áruházban érhető el.

A szoftver a Windows 10 operációs rendszer 10.0.17763-as vagy újabb változatát futtató számítógépekre telepíthető. Segítségével a fejlesztők tesztelhetik és tökéletesíthetik meglévő appjaikat kétképernyős eszközökön. A verzió újdonságai között megtalálhatók a Win32 app konténerek és egy új fájlkezelő.

Egyelőre nem ismert a Windows 10X rendszer megjelenésének pontos ideje, annyit lehet tudni, hogy a Microsoft-féle Surface Neo nevű kétképernyős eszközön debütál majd, ezt pedig az év végi ünnepi időszakban tervezik piacra dobni. Más gyártók (Dell, Lenovo, HP) berendezésein ugyancsak futni fog.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.