Hirdetés
. Hirdetés

Mindenki lehet bedrótozott médiamunkás

|

Az újságírás és a média problémáit boncolgató közösségi oldal mindenki számára elérhetővé vált.

Hirdetés

A kezdeményezést még zárt keretek között indította el majd egy éve a médiablogger tevékenységéről ismert Pécsi Ferenc (Pollner) újságíró kollégánk. A közösség azonban úgy tűnik zárt formában nem hozta meg azt az aktivitást, amelyre nagy szükség lenne ezekben a változó időkben. A médiamunkásokat tömörítő közösség így most megnyitotta kapuit a nagy nyilvánosság előtt is, s egy hagyományos regisztráció után bárki tagja lehet a hazai újságírók és médiakészítők közösségnek.

A Bedrótozott médiamunkások fórumai általában szakmai témákat boncolgatnak, megoldásokat keresnek az aktuális, médiát érintő kérdésekre. Az önszerveződő közösség lehetőséget teremt az aktív hálózat építésre is, de legtöbben inkább a közösségi vitafórum funkcióját használják.

bedrotozott.jpg


A cím az angol "wired journalists" kifejezés közvetlen fordítása fordítása, mivel az ötletet az angol nyelvű Wired Journalists oldal működése ihlette.

Az oldal szeretettel várja ezentúl az újságírás, a média iránt érdeklődőket, újságírókat, webmunkásokat.  
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.