Hirdetés
. Hirdetés

Mindent visz az új Redmi mobil

|

A Xiaomi Redmi Note sorozatának legújabb tagja, a Redmi Note 9S szokás szerint ütős szolgáltatásokat kínál nagyon kedvező áron.

Hirdetés

Hirdetés

A Xiaomi bejelentette olcsó terméksorának legújabb darabját, a Redmi Note 9S-t.

A Redmi Note sorozat a Xiaomi történetének egyik sikersztorija, és a Redmi Note 7, illetve Redmi Note 8T azért tudott olyan sikert aratni, mert a teljesítményt és a pazar szolgáltatásokat nagyszerűen párosították a kedvező árral.

A család legújabb tagja is remek ár/érték arányt kínál, amire garancia egyebek közt a 6,67 hüvelykes, 20:9 képarányú kijelző, a Snapdragon 720G processzor és az 5020 mAh-s akkumulátor.

Bár a pontos nemzetközi árazást még nem ismerjük, annyi már tudható, hogy Spanyolországban április 7-től 249 eurós (4GB/64GB) és 279 eurós (6GB/128GB) áron kezdik árulni az újdonságot.

Ami az új mobil jellemzőit illeti, a kijelzőről, és a processzorról már szóltunk. A kamerákról röviden annyit, hogy hátul egy 48 megapixeles, egy 8 megapixeles széles látószögű, egy 4 megapixeles makró és egy 2 megpixeles mélységi szenzor kapott helyet, elől pedig a kijelző lyukasztásában egy 16 megapixeles szelfi egységet találunk, és a kamera szekció munkáját mesterséges intelligencia segíti.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.