Hirdetés
. Hirdetés

Minősített VMware partner lett a Noreg

|

A hazai IT-védelmi cég VMware termékekkel és kapcsolódó szolgáltatásokkal bővítette portfólióját.

Hirdetés

A Noreg Kft. bejelentette, hogy megszerezte a virtualizációs technológiában egyik vezető vállalat, a VMware Inc. „Registered” partneri státuszát, így a minősítés megszerzésével a hazai cég a VMware minősített viszonteladójává vált.

 

 



"Ahogy a virtualizációs megoldások iránti igény egyre nagyobb hangsúlyt kap a költségcsökkentési kényszer előtérbe kerülésével, a széles körű kompetenciák megszerzése és az elismert szakértelem is előnyt jelent az informatikai piacon. A Noreg Kft. független információbiztonsági tanácsadóként arra helyezi a hangsúlyt, hogy a virtualizált környezetek kialakításának egyik legnagyobb kihívására, a megfelelő biztonsági szint kialakítására és üzemeltetésére nyújtson megoldást" - olvasható közleményükben.

A Noreg portfóliója az alábbi termékekkel és szolgáltatásokkal bővült:

- VMware ACE (Assured Computing Environment) – a hordozható vagy otthoni PC-ken egy biztonságos vállalati munkakörnyezetet alakít ki egy virtuális gép belsejében.
- VMware Workstation – asztali számítógépekre szánt virtualizációs szoftver, amelyet elsősorban teszteléshez és programfejlesztéshez használnak.
- VMware vSphere Essentials vagy Essentials Plusz – elsősorban a virtuális gépek sűrűségének és számának növelését teszi lehetővé.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.