Hirdetés
. Hirdetés

Mio újdonságok: H610 és C250

|

A H610 az első olyan GPS-es modell, amely várhatóan a hölgyek tetszését is elnyeri majd. A C250 főleg ár-érték arányával hódít majd.

Hirdetés

A 2,7 hüvelykes érintőképernyővel és cserélhető előlappal a Mio H610 a személygépkocsiból a táskába helyezi át a navigációs készülékeket. A H610 nemrég kapta meg a Nemzetközi Design díjat az IF Design Bizottságtól Kínában. Az eszköz igen könnyű, nyak és a csukló körül egyaránt viselhető, kézitáskában vagy akár zsebben is gond nélkül elfér. A készülék a játékok mellett egy SiRFstar III-as GPS vevőt és multimédiás lejátszót is tartalmaz.

A H610 persze nemcsak divatos, hanem igen hasznos is. 16 európai ország térképe van rá előre feltelepítve, és több mint 1 millió hasznos pontot találhatunk benne a Tele Atlas segítségével. A Mio H610 tartalmazza az úgynevezett WorldMate szoftvert, amellyel információkat kaphatunk az időjárásról, a pénzváltásról, a méretezésről, a körzetszámokról, sőt, még a ruhaméretek átváltásáról is annak érdekében, hogy könnyebbé és egyszerűbbé tegye az utazást vagy a külföldi vásárlást.

mioh610.jpg

A Mio H610 1GB-os tárhellyel rendelkezik fotók, videók és filmek tárolására, a kapcsolattartást a Microsoft Outlook Synchronisation biztosítja.

A piacon az egyik legkedvezőbb ár-érték aránnyal rendelkező eszköz. Új, könnyebben használható MioMap v.3-as szoftvere 7 számjegyű irányítószám-kereső funkcióval és nagyszámú tárolt POI- ponttal dolgozik. További jellemzői a 3,5 hüvelykes érintőképernyő, a 8 előretelepített kelet-európai ország, az autós, teherautós, gyalogos és biciklis üzemmód, a beépített MP3 lejátszó, a TMC funkció, az újratölthető lítiumos elem és a SiRFstarIII GPS technológia.

A C250 felsorolja a lehetséges variációkat, tehát egyszerűen csak ki kell választani a számunkra legmegfelelőbb útvonalat, ezen kívül opcionális TMC funkció támogatásával a készülék a forgalmi akadályok kiküszöbölését ígéri: folyamatosan friss híreket kaphatunk az útakadályokról, és ennek megfelelően újratervezhetjük az útvonalat. (A rendszer egyelőre csak Nyugat Európában működik.)

mioc250.jpg

Ez az eszköz is elég kicsi ahhoz, hogy kabátzsebben akár kézitáskában elférjen, súlya is mindössze 110 gramm. Az érintőképernyő 65. 000 színt támogat, beépített lítiumos akkumlátora folyamatos, négy és fél órás használatot biztosít.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.