Hirdetés
. Hirdetés

Mitel MiCollab - Audio-, web- és videokonferencia minden platformon

|

A Mitel MiCollab egy olyan, a mindennapi üzleti tevékenységet támogató szoftver, mely sokoldalúsága mellett szinte bármilyen platformról elérhető. x

Hirdetés

A kollaborációs megoldásokra fókuszáló alkalmazás fő célja kiküszöbölni olyan problémákat, melyek lassítják és hátráltatják a vállalat ügyvitelének minőségét alapjaiban meghatározó munkafolyamatokat. Minthogy manapság egy szervezet dolgozóinak feladatai egyre szerteágazóbbak, és mivel a csapatmunka egyre több vállalatnál nyer teret, a kollaborációs tevékenységek több hangsúlyt kapnak, mint valaha.

Hirdetés

A Mitel MiCollab nemcsak egy vállalat alkalmazottainak kooperációját könnyíti meg, de az ügyfelek gyors és hatékony kiszolgálásának is fontos eszköze lehet. Ha be szeretnénk mutatni egy terméket, felvázolni egy megoldást, vagy akár csak elnavigálni az ügyfelet a weboldalunkon, az alkalmazás számos módon tud összekapcsolni minket a kívánt személyekkel.

A Mitel MiCollab audio-, web- és videokonferencia-megoldásai jól kiegészítik a Mitel funkciókban gazdag kommunikációs eszközeit (például a Mitel MiVoice Konferenciatelefont), melyek segítségével az egyszerű telefonos megbeszélések új szintre emelhetőek, nem nélkülözve az olyan megoldásokat, mint a dokumentumok és prezentációk gyors megosztása, a képernyőnk valós idejű megosztása, vagy akár az élő videokonferencia.

 

 

Nélkülözhetetlen üzleti funkciók egyetlen integrált alkalmazásban
A beépített moderátori felület lehetőséget ad arra, hogy a konferenciabeszélgetés vezetője kézben tartsa mind a telefonos, mind a webes információáramlást. A moderátor megfigyelheti a résztvevők teljesítményét, nyomon követheti, ki csatlakozik vagy lép ki a beszélgetésből, és menedzselheti a résztvevők hozzáférését, ezzel biztosítva a munkafázisok zavartalan végrehajtását.
Nézze meg itt, hogyan működik! 

A Mitel MiCollab alkalmazás az Ön cégének is könnyedén elérhető a közvetlen gyártói kapcsolattal rendelkező Assono Magyarország Kft.-nek köszönhetően, mely a Mitel egyetlen hazai Gold-szintű értékesítési és szervizpartnere.

Assono Magyarország Távközlési Kft.,
assono.hu
www.facebook.com/assono.telecommunications
info@assono.hu
+36 1 801 8500

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.