Hirdetés
. Hirdetés

Mobil Weekend - mobilfejlesztés 72 órán át

|

Ingyenes Microsoft-Nokia konferencia, alkalmazásfejlesztés, szakmai előadások és a legmenőbb mobilos alkalmazások/játékok.

Hirdetés

mobilappok
mobilappok
November 25-27-én, a VAM Design Centerben zajlik majd a Mobil Weekend rendezvény sorozat, melyet pénteken a Microsoft - Nokia egész napos ingyenes Mango konferenciája indít. A konferencia után 55 versenyző vág bele a 72 órás alkalmazásfejlesztői versenybe, amely győztesei összesen 1 millió összdíjazásra számíthatnak. Versenyzőnek november 15-ig lehet jelentkezhezni. A Mobil Weekenden megrendezésre kerül egy miniexpo is, amelyen a legfrissebb technológiai újdonságokkal lehet találkozni.

Mindhárom nap szakmai előadások zajlanak, szombaton a Véleményvezérek Startup workshop és networking event kerül megrendezésre, és az üzleti kapcsolatok is ápolhatók a pénteki és a szombati VIP network partin. Bemutatásra kerülnek a legújabb mobilos és PC-s játékok, a legújabb 3D-s mozi technológiák. Megismerhetők lesznek a legmenőbb mobilos alkalmazások és játékok Androidra, iPhone-re, vagy Windows Phone-ra. Minden nap mobilos ajándékok várják az érdeklődőket.

A játékosok sem maradnak tétlenül, ha kilátogatnak a Mobil Weekendre, hiszen nekik készül szombaton és vasárnap a Gamer Weekend nevű minirendezvény. Itt kipróbálhatók az idei év legnagyobb játékai, legyen szó akár az új Need for Speedről vagy Call of Duty-ról. Mindemellett egy verseny keretei között megnyerhető a Sony által felajánlott 500.000 forint értékű gamer notebook is. November 26-27-én, az esemény helyszínén a most megváltott jegyek 50%-ban levásárolhatóak a Meex Games standjánál.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.