Hirdetés
. Hirdetés

Mobilalkalmazás-fejlesztés - hogyan kezdjünk bele?

|

Minden kezdet nehéz, ezért érdemes hozzáértő segítséget igénybe venni: az App! képzésen bárki képbe kerülhet.

Hirdetés

A mobilalkalmazás-fejlesztés 2012 egyik húzó fogalma, s annak ellenére, hogy az elmúlt években már számtalan megoldást láttunk, csak most jön az igazi Kánaán. A felhasználók száma ugrásszerűen nő, ezzel bővül a tér, ahol érthetővé és használhatóvá kell tenni a funkciókat. A HWSW ezért az IT Factoryval közösen meghirdetett App! képzésén kínál fontos információkat; a teljes termékfejlesztési folyamatnak az első harmadát, a tervezést és a dizájnt (logikai, techikai, grafikai) veszik górcső alá és nyújtanak a szakemberek számára a hétköznapokban is valóban használható tudást.

A történet a legelejéről kezdődik, egy tipikus élethelyzettel, a kétsoros megrendelői brieftől. A sikert a nullás kilométerkőnél kell megalapozni, a kulcsszavak a tudatos koncepcióépítés, a konkurencia és a célcsoport ismerete. A második hullámot a felhasználói élményért felelős szakértők jegyzik, akik a véglegesített koncepciótervből elindulva a funkciók, navigációs folyamatok megtervezésének lépéseit mutatják be. A felületi struktúrák alá már a tervezési szakaszban oda kell látni a technikai szerkezetet is; a megfelelő alapozással pedig nyugodt szívvel lehet a vizuális elemek készítésének is nekiállni.

A bónusz téma az érzelemkeltést, a játékos attitűdöket és az alkalmazás szerethetővé tételét járja körbe. Számtalan megoldást látunk arra, amikor a mobil személyessé válik, amikor az app a felhasználó életének részévé válik, mint egy kedvenc kulcstartó, egy dísz a polcon, vagy akár, mint egy háziállat. Ennek az emocionális hatásnak az elérése azonban nem egyszerű.

A képzések a Netacademia IT Factory rendszerén belül történnek, május 22-től kezdődően 7 alkalomra szétbontva. Figyelembe véve a résztvevői igényeket, a képzés órái a késő délutáni időszakban vannak, így a napi munkából nem esnek ki a hallgatók és a tömény gyakorlati képzés emészthetőbb és követhetőbb. A pontos ütemezés, a teljes program és a jelentkezés az App! képzés oldalán érhető el.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.