Hirdetés
. Hirdetés

Mobilinternet, akár csak egy órára

|

Ha valaki csak alkalmanként szeretne mobilinternetezni, vehet egy internetjegyet. A netezést követően akár hűtlen is lehet a szolgáltatóhoz.

Hirdetés

Idő-alapú mobilinternet-csomagot vezet be a hazai piacon a Vodafone és a TV2. Az internetjegy előre fizetendő, és nem tartozik hozzá hűségszerződés. A vásárolók négyféle internetjegy közül választhatnak: létezik 1 órás, 1 napos, 7 napos és 30 napos internetjegy. Az első kettőnél a felhasználható adatmennyiség 500-500 megabájt, az utóbbi kettőnél 1-1 gigabájt.

A mobilinternet terjedése feltartóztathatatlan, jól jelzi ezt az is, hogy a Vodafone Magyarország mobilinternet-előfizetőinek száma tavaly több mint másfélszeresére növekedett. Az internetjeggyel olyanok is hozzáférhetnek a világhálóhoz, akik például csak egy-egy eseményt szeretnének mobileszközükön megtekinteni - fogalmazott Beck György, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója.

A terméket bejelentő sajtótájékoztatón Nyitrai Zsolt, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős államtitkára kiemelte: a kormány célja, hogy Magyarországon a 100 százalékos szélessávú lefedettség az Európai Unió Digitális Menetrendjében megadott ütemezés szerint valósuljon meg. Csak így lehetünk versenyképesek a nemzetközi piacon. A szélessávú internetelérés terjedése a kormány munkahelyteremtési törekvéseit is segíti. A Vodafone és a TV2 kezdeményezése, illetve a különböző fogyasztói szokások figyelembe vétele jó irányba viszi a folyamatokat.

A tv2.mobilnet (modem + induló adatforgalom) a Vodafone webshopban és a nagy Tesco áruházakban vásárolható meg.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.