Hirdetés
. Hirdetés

Mobilmarketingben erősítene a Magyar Telekom

|

Akció Nekem néven új mobilmarketinges oldalt indított útjára a Magyar Telekom. A weboldalon regisztrálók a T-Home és T-Mobile ajánlatok mellett az őket érdeklő témakörökben a szerződött partnerek akciós ajánlatairól és akciós vásárlási kedvezményeiről is értesítést kaphatnak telefonjukra.

Hirdetés

Az akcionekem.hu címen regisztrálók esetenként a mobilra érkező SMS-kuponok felmutatásával olcsóbban vásárolhatnak meg egyes akciós termékeket, a felhasználók ezenkívül promóciós játékban is részt vesznek.

A távközlési cég indoklása szerint a mobilhasználat általánossá válásával, a mobiltelefonok biztosította közvetlen és gyors elérhetőség révén a hirdetések terén is új lehetőségek nyíltak meg. A jövőben egyre meghatározóbb szerepet játszó mobilmarketing újszerű megoldásai mellett a reklámozóknak és a felhasználóknak egyaránt előnyöket kínálhat.

A Magyar Telekom szerint a hirdetők számára ugyanis a direkt mobiltelefonos aktivitás - legyen szó szöveges üzenetről vagy mobilinternetes megoldásról - hatékony elérést biztosít. Segít a reklámköltések optimalizálásában, hiszen célzottan jut el az üzenet azokhoz, akik arra nagy valószínűséggel fogékonyak, kifejezetten kíváncsiak. A mobilhirdetés használatának további előnye, hogy a vásárlás mindegyik szakaszában alkalmazható, így a megrendelő által meghatározott üzleti célokat teljes mértékben kiszolgálhatja. Az ügyfél számára a mobilmarketing szintén előnyös, ugyanis igényei szerint, az őt érdeklő témakörökben gyorsan, perceken, órákon belül értesülhet a legújabb akciós ajánlatokról. A jobban célzott, az ügyfél igényeihez igazodó hirdetések hasznosabbak, kevésbé zavaróak, emellett a hirdetésekre vonatkozó regisztráció egyetlen SMS-sel egyszerűen lemondható.

Az Akció Nekem oldal legfontosabb célja, hogy összekapcsolja a hirdetőket és a felhasználókat, a gyakorlatban is bizonyítva és népszerűsítve ezzel a mobilhirdetésben rejlő lehetőségeket. A weboldalon a hazai szolgáltató mobil-előfizetésével rendelkező ügyfelek egy kérdőív kitöltésével gyorsan és egyszerűen, díjmentesen regisztrálhatnak. A regisztráció során megjelölt témákhoz kapcsolódóan az Akció Nekem partnereinek ajánlatairól és vásárlási kedvezményeiről közvetlen értesítést kaphatnak. Emellett a jövőben várhatóan egyes termékeket a mobilra érkező SMS-kupon felmutatásával kedvezőbb feltételekkel vásárolhatnak meg.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.