Hirdetés
. Hirdetés

Mondja el a véleményét Ön is!

|

Egy újabb szolgáltatással bővítettük oldalainkat: a hírekhez mostantól Ön is hozzászólhat - ossza meg velünk és a többi olvasóval véleményét!

Hirdetés

Az új szolgáltatás használata igen egyszerű. Minden cikk alatt megtalálható egy szövegbeviteli mező, ahol bárki megírhatja véleményét. Ezután csak egy neet (vagy azonosítót, "nicket") kell megadni a következő mezőben, és máris megjelenik a hozzászólásunk.

A beviteli mezők alatt látható a "hozzászólások megtekintése" gomb, ha emögött látszik egy szám, akkor ennyien már kommentálták a hírt - ilyenkor persze érdemes saját véleményünk beírása előtt ezeket is elolvasni.

Hozzászólni bárki tud, semmiféle regisztrációt nem igényel a folyamat. Ugyan közvetlenül nem moderáljuk a megjegyzéseket, de természetesen az oda nem illő témájú vagy nyelvezetű beírások nem lesznek hosszú életűek.

Reméljük, ez az új kommunikációs módszer tovább segíthet az olvasott cikkek befogadásában: jó kommentálást, tanulságos hozzászólásokat, építő jellegű vitákat kívánunk!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.