Hirdetés
. Hirdetés

Még jobb lett az androidos Google Térkép

|

A közkedvelt mobilapp egy új Utcakép réteget kapott.

Hirdetés

Hirdetés

A Google Térkép több millió panorámaképből összerakott Utcakép nézete hihetetlenül népszerű, de noha az Androidon már évek óta rendelkezésre áll, nem integrálódik olyan kiválóan az appba, mint az alkalmazás asztali változatában.

Ez azonban mostantól megváltozik, a Google ugyanis egy olyan Utcakép réteggel egészítette ki a Térkép appot, ami sokkal könnyebben használhatóvá teszi a szolgáltatást.

Az új réteg nagyon intuitív, és azokat az utcákat jeleníti meg, amelyeket a Google Utcakép autói már bejártak: az élénk kék szín is ugyanaz, amit az asztali változatban megszoktunk.

Az utcaképeket a térképen egy sima koppintással is elő tudjuk csalhatni, de be is pötyöghetjük a címet a dedikált Utcakép appban.

Ahogy az ilyen típusú szolgáltatásoknál lenni szokott, a terjesztés meneteles, vagyis nem lehet pontosan megmondani, hogy kihez mikor ér el, de az biztos, hogy a Google a lehető leggyorsabban igyekszik mindenkihez eljuttatni. Ha a mobilunkon még nem látjuk, nem aggódjunk: rövidesen meg fog jelenni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.