Hirdetés
. Hirdetés

MSI steampunk

|

Stirling motor egy alaplapon? Mi ez, ha nem steampunk? CeBIT előtt kiszivárgott apró technikai mütyür egy MSI-tól.

Hirdetés

Nem állítanánk, hogy óriási technológiai áttörés, nem fogja befoltozni az ózonjukat, vagy megállítani a globális felmelegedést, de a bennünk lakó gyerek, a Steampunk-rajongó nem állja meg, hogy ne tárjuk olvasóink elé ezt a szeretni való bigyót.

ecolution.jpg

Az MSI - valószínűleg - a közelgő CeBIT-en mutatja majd be az ECOlution névre keresztelt, alaplapi lapkakészletre szerelt aktív hűtését. A Stirling motor elvén működő készség a chipset által leadott hulladékhőt alakítja kinetikus energiává, ami a hűtőventilátort forgatja. Reméljük, hogy látogatóink közt termodinamikai mérnökök is vannak, akik szakmai szempontból is nagyra értékelik ezt a megoldást és értik, hogy hogyan működhet úgy, hogy pont annak a chipsetnek a hőjéből táplálkozik, amit lehűteni hivatott.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.