Hirdetés
. Hirdetés

Multitouch kijelzőgyártót vesz a Microsoft

|

A redmondiak a Perceptive Pixelre vetettek szemet. A felvásárlás hírét maga Steve Ballmer jelentette be a Microsoft torontói partnertalálkozóján.

Hirdetés

A Microsoft hétfőn jelentette be, hogy felvásárolja a nagyméretű multi-touch érintőképernyőket gyártó Perceptive Pixelt. A szoftveróriás szerint a cég termékeit számos területen, köztük az irodai kollaborációs megoldásokban is sikerrel alkalmazhatják majd. Az akvizíció részleteit nem hozták nyilvánosságra.

A Perceptive Pixel szabadalmaztatott technológiáját a cég saját oldalán található tájékoztató szerint elsősorban televíziós társaságok, kormányzati és nemzetvédelmi szervezetek, energetikai vállalatok, felsőoktatási intézmények, mérnökök és terméktervezéssel foglalkozó szakemberek használják.

„Innovatív multi-touch platformunk lehetővé teszik a szakemberek számára, hogy produktívabbá tegyék a munkájukat, rövidebb idő alatt is jobb döntéseket hozzanak, javítsák a hatékonyságukat, hatékonyabb együttműködést alakítsanak ki a munkatársaikkal” - olvasható a Perceptive Pixel honlapján.

Steve Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója a cég Torontóban rendezett nemzetközi partnertalálkozóján tartott keynote-jában jelentette be az akvizíciót.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.